Csajadakert Étterem – Kalocsa

Rólunk

2012 október 20-án nyitottuk meg a volt Csajda Csárda helyén a kívül-belül megújult Kalocsai Csajdakert Éttermet.

A Kalocsai uszoda mellett található vendéglátó hely minden igényt kielégítő, kellemes időtöltést kínál a kalocsai lakosok, a túristák, akár az átutazók számára.

A színes ételválaszték között szerepelnek a halételektől, a magyar sertéshús, a baromfi, a marhahús és legkülönbözőbb húsok mellett a tésztaféléken és a friss salátákon keresztül a magyaros és nemzetközi ételek. Ételeinket mindenki számára elérhető áron kínáljuk. Hétköznaponként 2 féle menüvel egészítjük ki a kínálatunkat, melyet nem csak helyben, hanem kiszállításra is vállaljuk kedvező áron. A mai rohanó világban igény van napi változatos menüre. Idősebbek, helyhez kötött, emberek, cégek számára nagy segítség, hogy a menüt házhoz szállítva is kérhetik. Éttermünk családi rendezvények, eljegyzések, kisebb lakodalmak, esetleg baráti összejövetelek, osztálytalálkozók, üzleti meetingek lebonyolítására tökéletesen alkalmas, mely erre a célra kialakított különteremmel is rendelkezik. Különtermünk légkondícionált és külön szociális blokkal ellátott. 

Nagy képernyős Tv és projektor kivetítő áll a vendégek rendelkezésére. A zöld övezet és az uszoda irányába táruló hangulatos, árnyékolt, rönkfa jellegű 40 fős teraszunk hűsítő lehetőséget kínál vendégeinknek a nagy melegben. Vendéglátó egységünkben SZÉP kártyát, Erzsébet utalványt és hitelkártyát is elfogadunk.

Tanulóoktatással is foglalkozunk szakács és pincér szakmában. Az akkreditált étterem konyhája a legmodernebb konyhatechnológiával felszerelt. Kialakítása, adottsága mindenben megfelel az Uniós előírásoknak. A helyi kamarával és iskolával együtt közösen igyekszünk a diákokat felkészíteni a „nagybetűs” életre. A Kalocsai Csajdakert étterem dolgozói és tanulói büszkén mondhatják el magukról, hogy jelenleg a város egyik legszebb éttermében dolgozhatnak. Kollegáimmal együtt mindent megteszünk Vendégeink igényeinek kielégítésére.

Sok Szeretettel várunk mindenkit a Kalocsai Csajdakert étterembe, hiszen a Vendégeink véleménye maghatározó számunkra.

Jákob Zsolt üzletvezető és tulajdonos

Étlap

"A főzés könnyű fejet, nyitott lelket és meleg szívet kíván."

Levesek

Tekintse meg aktuális kinálatunkat.

Főételek

Tekintse meg aktuális kinálatunkat.

Desszertek

Tekintse meg aktuális kinálatunkat.